04-8623901

חייגו לקביעת תור והתייעצות

053-4972440

שלחו לנו וואטסאפ

מייל

1818marpea@gmail.com

בס"ד 

דניאלה שפי נטורופתית - מומחית לרפואה טבעית וקנדידה

בדיקה עם מכשיר "ביקום" – אירדיולוגיה - צמחי מרפא - ריפוי בתזונה – סי.בי.טי. - הומיאופתיה

דניאלה שפי - נטורופתית - מרפאה טבעית
סוד הריפוי זה ידיעת הגורם ותיקונו

הליקובקטר פילורי – טיפול טבעי

אבחון וטיפול בהליקובקטר פילורי

הסיפור של רוני – אולי הוא גם הסיפור שלך

  • מה זה הליקובקטר?
  • מה הסימפטומים של ההליקובקטר?
  • מה הגורמים?
  • האם הליקובקטר מדבק?
  • איך בודקים הליקובקטר?
  • מה ההבדל בין קנדידה להליקובקטר פילורי?
  • הקושי בטיפול בהליקובקטר
  • מה סוד ההצלחה שלי בטיפול בהליקובקטר? – הטיפול הטבעי להליקובקטר פילורי (H. PYLORI)

הסיפור של רוני – אולי הוא גם הסיפור שלך:

רוני בת 15 הגיעה אליי עם אימא שלה כתחנה אחרונה. "אני כבר לא יכולה יותר עם הצרבות והבחילות האלה. כל מה שאני אוכלת ישר גורם לי לצרבות. הרבה פעמים גם בחילות. קיבלתי כבר פעמיים אנטיביוטיקה אבל זה לא עזר. בבדיקה החוזרת הייתי עדיין בערכים גבוהים בבדיקות ההליקובקטר. אחרי האנטיביוטיקה הרגשתי עוד יותר רע. נורא קשה לי בבית הספר כי אני כל הזמן מרגישה את הקיבה שלי ולא מצליחה להתרכז. למען האמת אני כבר לא מאמינה שמשהו יכול לעזור לי. אני כבר רוצה לחיות חיים נורמאלים בלי כאבי בטן, בלי בחילות, בלי צרבות ובלי לחשוב אלף פעמים אם לאכול ומה לאכול."
כשרוני באה לטיפול אצלי, תוכנית עם צמחי מרפא, תזונה והדרכה, ואחרי חודש וחצי הערכים ירדו ל-25 והצרבות וכאבי הבטן נעלמו מה שדרבן אותה מאוד לעשות את הטיפול עד הסוף.
אל תבינו אותי לא נכון – אנטיביוטיקה עוזרת הרבה פעמים להרבה אנשים. אבל לפעמים היא גם לא עוזרת ואלה המטופלים שלי שבאים אליי עם תקווה להיפטר מהחיידק.

מה זה הליקובקטר?

הליקובקטר הוא חיידק שנמצא בקיבה אצל רוב האוכלוסייה אך לרוב לא מתבטא בסימפטומים, עד שהוא מתפשט ומתרבה. הוא הגורם לבעיות עיכול נפוצות שעלולות להתפתח בעקבות דלקות. החיידק נמצא בריריות הקיבה ויכול לגרום לנזק גם לקיבה וגם לתריסריון (החלק העליון של המעיים).

מה הסימפטומים של ההליקובקטר?

הסימפטומים הקלאסיים שמצביעים על הליקובקטר פילורי הם:
• צרבות
• ריפלוס
• הליטוזיס (ריח רע מהפה)
• בחילות עד הקאות
• כאבים או לחץ בקיבה (בטן עליונה)
• נפיחות בבטן העליונה
• אולקוס (כיב קיבה)
• גסטריטיס (דלקת בקיבה)
• צרידות
• שיעול יבש כרוני
• רגישות עד אי סבילות למאכלים חריפים, חמוצים, מטוגנים ולאלכוהול

כמו כל מחלה, גם להליקובקטר יש מסלול – הוא מתחיל עם מעט סימפטומים ולאט לאט הם מתרבים. כמובן שאנחנו לא בהכרח מצפים לראות את כולם כל הזמן.

מה הגורמים לזיהום?
מה יכול לגרום להתפרצות הליקובקטר פילורי?

• צריכת יתר של כל המאכלים שגורמים לחומציות יתר בקיבה ופוגעים ברירית העדינה שלה כמו: אלכוהול , קפה, אוכל חריף, עישון, אוכל מטוגן, סוכר.
• נטילת תרופות קונבנציונליות באופן קבוע. דוגמא קלאסית – אספירין אשר ידוע כגורם לגסטריטיס ודימומים פנימיי (לפעמים אין ברירה וצריך ליטול את התרופות הקונבנציונאליות, עם כל הכאב שבדבר).
• הפן הרגשי משחק תפקיד משמעותי בהתפרצות ההליקובקטור. הסיכוי שאצל אנשים רגזנים עם פתיל קצר, כעסנים, וחסרי סבלנות יתפרץ החיידק גבוהה יותר .
גם הורמוני הסטרס גורמים לעליה חדה בחומציות הקיבה ומקדמים התפרצויות של החיידק למשל: אנשים שחווים עומס רב בעבודתם, דאגות ועוד. יחד עם זאת אפשרי לחלוטין להיות אדם רגוע ובכל זאת להידבק בהליקובקטור פילורי.

האם הליקובקטור מדבק?

בעיקרון כן, אבל לא כל אחד נדבק. כמו בכל מחלה גם ההליקובקטור צריך תנאים "ידידותיים" בכדי להתפתח –

תלוי בחוסן המערכת החיסונית שלך וברמת החומציות בגוף.

המלצה חמה ממני: אם ידוע לך שאחד מבני משפחתך או אחד האנשים בסביבתך הקרובה סובל מהליקובקטור, כדאי לשמור שלא לשתות מאותה הכוס, לא להתנשק בפה, לא לחלוק חפצים מעבירי רוק ואם יש אפשרות אז עדיף לא להשתמש באותם השירותים.

איך בודקים הליקובקטר?

בדיקת ההליקובקטר הנפוצה ביותר היא בדיקת נשיפה סטנדרטית ונגישה שמראה על הימצאות של החיידק בקיבה, בדיקה פשוטה ולא פולשנית.
בשנים האחרונות יש לרופאים נטיה לבדוק הליקובקטור באמצעות בדיקת גסטרוסקופיה (בדיקה פולשנית דרך הפה עם מצלמה קטנה) . אבל, חיידקים מיקרוסקופיים קשה לזהות דרך בדיקה זו וגם כשלוקחים ביופסיה התוצאה לא תמיד מדויקת. מה שכן ניתן לראות בגסטרוקופיה זה האם יש דלקת קרום קיבה (גסטריטיס) או כיבי קיבה (אולקוס). יש גם בדיקת צואה לגילוי הימצאות של הליקובקטור שבעיקר משתמשים אצל ילדים כשבדיקה אחרת לא מתאימה להם.

כמה וכמה פעמים גיליתי באמצעות אבחון במכשיר הביקום שנמצא הליקובקטור בגוף למרות שהבדיקות יצאו תקינות. באמת רק טיפול טבעי ממוקד שנתתי להליקובקטור עזר להשתחרר מהסימפטומים.
לא מומלץ לטפל רק על פי סימפטומים בלבד ללא בדיקה.

מה ההבדל בין קנדידה להליקובקטר פילורי?

כמו זיהום פטרייתי של קנדידה גם החיידק הליקובקטר פילורי נפוץ מאד באוכלוסיה, גם אצל מבוגרים וגם אצל ילדים.
אז מה ההבדל?
הליקובקטור פילורי הוא חיידק ואילו קנדידה היא פטריית שמר.
הליקובקטר(H.PYLORI) נמצא בעיקר בקיבה ולעיתים קרובות גם בתריסריון (חלקו עליון של המעיים), ולעומת זאת מקור הקנדידה נמצא בד"כ במעיים עצמם.

מה משותף בין הליקובקטור לקנדידה?

גם הקנדידה כמו ההליקובקטר, יכולה לגרום לבטן נפוחה, ריח רע מהפה, גזים, רגישות למזונות ולכאבי בטן, ועם זאת רוב הסימפטומים של הקנדידה יתרכזו בבטן התחתונה ולא באיזור הקיבה (בטן עליונה) שם מורגש יותר ההליקובקטור.

אם יש סימפטומים שמצביעים גם על קנדידה וגם על הליקובקטור פילורי אני ממליצה לבצע בדיקת נשיפה להליקובקטור ובדיקה באמצעות מכשיר ה"ביקום" לקנדידה ולהגיע עם שתי התוצאות לטיפול .
אל תתפלאו אם שתי הבדיקות יצאו חיוביות, זה לא נדיר שיש גם וגם.


הקושי בטיפול בהליקובקטור:

הטיפול הקונבנציונלי להליקובקטור פילורי (H. PYLORI) כולל שני סוגים של אנטיביוטיקה ובנוסף תכשיר להורדת החומציות בקיבה. אחרי נטילת שלושת התרופות הללו יחד, יש סבירות גדולה להתפתחות קנדידה, לא רק בנרתיק האישה אלא גם במעיים.
יש פעמים שבהן הטיפול הזה מתאים ופותר את הבעיה אבל יש פעמים שלטיפול "המשולש" אין תמיד הצלחה. פעמים רבות החיידק מפתח עמידות לאנטיביוטיקה (תופעה מצערת בדור שלנו).

מה סוד ההצלחה שלי בטיפול בהליקובקטור? – הטיפול הטבעי להליקובקטר פילורי (H. PYLORI)
אחרי בקשות רבות חוזרות שקיבלתי ממטופלים לטפל בהליקובקטור בדרך הטבעית, הבנתי שאני צריכה להתחיל לפעול והתחלתי לפתח שיטה מתאימה. לשמחתי ולשמחת המטופלים שלי, גיליתי שבאמת יש דרך טבעית ולא מסובכת בכלל להתגבר על ההליקובקטור. כרגיל, בניתי על היכולת האדירה של הגוף לרפא את עצמו, בעזרת כמה תכשירים טבעיים.

הטיפול שבניתי בקפידה ובמחשבה רבה ,מבוסס על פורמולות צמחיות אנטיבקטריאליות ייחודיות שמורידות את החומציות בגוף ועוזרות לגוף להתגבר על החיידק ועל הדלקת.
הפורמולות מספקות חומרי גלם שהגוף משתמש בהם לשקם את הריריות הפגועות בקיבה, להרגיע את הדלקת ולהשמיד את החיידק מהשורש.

התוכנית שבניתי המבוססת על השיטה שפיתחתי כוללת תזונה מתקנת מותאמת, שכמובן בלעדיה לא יהיו תוצאות שלמות ומספקות. בתוכנית שלי אני מפרטת בדיוק מה כדאי לאכול ומה לא להכניס הביתה ונותנת טיפים והדרכה מא-ת. בקיצור לא תישארו לבד בעניין הזה – התוכנית שלי מכסה את הכל.
התוכנית שלי מותאמת ספציפית לטיפול בחיידק ההליקובקטור פילורי ולכל התופעות המלוות אותו.

התוכנית שלי קלה לביצוע והיא מגיעה אליכם עם שליח עד הבית, אבל אם יש בעיה נוספת כמו מצב רגשי שצריך טיפול אז אני ממליצה בנוסף על פגישה אישית

חשוב להבין שיש דרכים טבעיות לטפל בהליקובקטר בלי תופעות לוואי ושמניסיוני הרב ומניסיון אלפיי מטופליי הטיפול מאוד פשוט, לא מסובך וקל לביצוע יותר ממה שאתם מתארים לעצמכם 😊.

אז תתחילו עוד היום ותראו את התוצאות בזמן קצר.

LET NATURE DO IT, באהבה, דניאלה שפי.

 

צרו קשר בכל שאלה

אולי יעניין אותכם..

קצת עלי

נגן וידאו

בדיקת קנדידה ביתית - פיענוח במעבדה

אתם מבצעים את הבדיקה בנוחיות ביתכם, השליח מגיע לאסוף למעבדה והתשובה אצלכם תוך שבועיים.

Call Now Button
×
דילוג לתוכן