04-8623901

חייגו לקביעת תור והתייעצות

053-4972440

שלחו לנו וואטסאפ

מייל

1818marpea@gmail.com

בס"ד 

דניאלה שפי נטורופתית - מומחית לרפואה טבעית וקנדידה

בדיקה עם מכשיר "ביקום" – אירדיולוגיה - צמחי מרפא - ריפוי בתזונה – סי.בי.טי. - הומיאופתיה

דניאלה שפי - נטורופתית - מרפאה טבעית
סוד הריפוי זה ידיעת הגורם ותיקונו

מה זה קנדידה

  • מה הסיכוי שיש לכם קנדידה?
  • תפקידה של המערכת החיסונית שלנו במלחמה עם הקנדידה
  • איך הקנדידה משתלטת על הגוף?
  • הנשק של הקנדידה
  • למה דווקא בדור שלנו יש כל כך הרבה מקרים של קנדידה?

קנדידה – פטרייה

קנדידה היא בעצם פטריית שמר. קשה לגלות אותה ועוד יותר קשה לטפל בה.
ברגע שהיא זן פתוגני (כמו קנדידה אלביקנס, קנדידה גלברטה, קרוסיי ועוד) והיא מסתתרת במעיים שלכם, תתכוננו לצרות.
אולי הצרות האלה לא יגיעו ישר בהתחלה, אבל לאט לאט היא תתערב לכם בחיים ותעלה אתכם באלגנטיות על מסלול שלא הייתם בחורים בו בעצמכם.
תחנות המסלול ידועות מראש. זה יתחיל אולי בבטן נפוחה וגזים, יגיע בשלב מסוים לעייפות וחוסר אנרגיה, בתחנה הבאה כבר יהיו גירודים, בעיות שינה, משיכה למתוק ובכל תחנה נוספת יתווספו עוד ועוד סימפטומים, ואתם תשאלו את עצמכם "מה קורה איתי?? זה לא אני! זה לא אופייני לי בכלל". זה בדרך כלל השלב בו מתחיל חיפוש ארוך ומייגע אחרי תשובות ופתרונות.
אז כמו שאמרתי הקנדידה היא גם פטרייה וגם שמר. זאת אומרת שהיא מתרבה כמו שמרים, אוהבת לאכול את מה שאתם אוהבים, ובתמורה היא מפרישה רעלנים שמשבשים לכם לאט לאט את החיים.

מה הסיכוי שיש לכם קנדידה

אם תהיה לכם קנדידה במעיים או לא, זה תלוי מאוד בהגנה שנותנת פלורת המעיים שלכם.
אם לקחתם אנטיביוטיקה או תרופות כימיות אחרות, וקצת זללתם, וגם מתח בכלל לא זר לכם, סביר להניח שפלורת המעיים שלכם לא במצב בו היא יכולה להגן על הגוף שלכם מפני הקנדידה.
הסיכוי שזו בדיוק הבעיה שלכם גבוהה מאוד כי רוב האנשים באוכלוסייה מזיקים לעצמם כשהם מכניסים ללא בקרה חומרים כימיים הרסניים לגוף. דווקא בדור שלנו יש טרנד להחליף את מה שהטבע יכול לספק לנו בכימיה מיותרת ומסכנת את הבריאות שלנו.
בגלל מגוון הסימפטומים שלכם, הסיכוי שהרופא שלכם ידע על מה אתם מדברים קטן מאוד ולא תישאר לכם ברירה אלא ללכת לפסיכולוג כמו שהוא ממליץ או לקחת את עצמכם בידיים ולחפש את התשובה לשאלות שלכם אצל ד"ר גוגל. סביר להניח שזה מה שעשיתם וככה הגעתם לאתר שלי.

לכל מי שרוצה להעמיק ולהבין טוב יותר לפרטי פרטים מהי הקנדידה, איך היא מתחילה, איך היא משפיעה על המערכות בגוף ומה גורם לה להתרבות – אני ממליצה להמשיך לקרוא.

תפקידה של המערכת החיסונית שלנו במלחמה עם קנדידה

קנדידה היא פטריית שמר, גם פטרייה וגם שמר. יצור עמיד ביותר, אשר כמו כל שמר יש לה נטייה להתרבות במהירות. אנחנו במגע איתה כל הזמן, בכל מקום דרך האוויר ודרך האוכל. אם המערכת החיסונית שלנו הייתה תקינה, אז לפטרייה לא הייתה משמעות מבחינתנו. היינו בולעים אותה, משמידים אותה, ומוציאים אותה יחד עם כל יתר הפסולת. אם על ריריות המעיים שלנו הייתה צמיחה תקינה של חיידקים חיוניים שמונעים את התרבות הפטרייה, הכול היה בסדר, אבל הנתונים השתנו. לעיתים קרובות הפטרייה נכנסת לגוף ונשארת בריריות הגוף (מעיים, לשון, נרתיק, ריאות וכו') בלי התנגדות. החיידקים שהיו צריכים להילחם בה הושמדו ע"י אנטיביוטיקה, הוספת כלור למי השתייה, כימיקלים במזון ובשתייה, חומרים משמרים, חומרי טעם, צבע וריח ועוד – וכך לאט היא מתרבה.

איך הקנדידה משתלטת על הגוף

בהתחלה, כשיש הימצאות של הקנדידה, עדיין אין סימפטומים ואפשר להגיע למסקנה המוטעית שהיא בכלל לא מזיקה, אבל הסימפטומים מגיעים במוקדם או במאוחר. במצב מתקדם יותר פטריית הקנדידה מפתחת קורים ואז היא גם מסוגלת לחדור דרך דפנות המעי למערכת הלימפטית, לנדוד בגוף ולהתיישב באיברים השונים כמו: ריאות, אף, דרכי השתן, נרתיק, ציפורניים, אוזניים ועוד. הפגיעה בדפנות המעי מאפשרת כניסה של מזון לא מעוכל למערכת הלימפה (תסמונת המעי הדולף) וגורמת לתגובה אלרגית למזונות רבים. כעת רק צריך מספיק סוכר ופחמימות והגוף הופך לבית הארחה לפולש לא מוזמן ולא רצוי שמתפשט, כובש ומרעיל בשקט את הגוף מבפנים. בנוסף, אם האדם חי בסטרס, הוא יוצר תנאים אידיאלים עבור הפטרייה. יחד עם הסימפטומים מתחיל החיפוש אחרי הגורם, וכל עוד לא בודקים באופן ספציפי את הפטרייה היא נשארת ללא זיהוי. בבדיקות דם ומעיים שגרתיות לא ניתן לגלות את הזיהום הפטרייתי וכן, הדרך הנכונה והמדייקת ביותר לגילוי קנדידה היא בדיקת צואה הנערכת במעבדה מקצועית ומוסמכת ומוכיחה או שוללת את הימצאותה.

הנשק של הקנדידה

כיום מוכרים מעל 500 סוגים של פטריית הקנדידה, מתוכם מעל 20 סוגים הם פתוגניים – כלומר, מעוררי מחלות בבני אדם. מחקרים בתחום גילו כי סוגים פתוגניים אלה מייצרים מעל 100 סוגי רעלנים (candi-toxins). כל אחד מרעלנים אלה עלול לפגוע במערכת שונה בגוף, לדוגמה: חומצה טרטרית, המופרשת ע"י הקנדידה, יכולה לגרום לכאבי שרירים ולהופעה של מחלת הפיברומיאלגיה (chronic musle pain).
הקנדידה משבשת טווח רחב מאוד של תפקודים פיסיים ונפשיים. כיוון שהסימפטומים שמגלה הסובל מקנדידה דומים לאלה של מחלות ידועות אחרות, קיימת סכנה של אבחון מוטעה, וכתוצאה מכך – טיפול בלתי הולם. לפיכך, קיימת חשיבות מכרעת לאבחון הראשוני של הקנדידה – כתנאי להמשך טיפול מוצלח.

למה דווקא בדור שלנו יש כל כך הרבה מקרים של קנדידה

המלחמה על ההישרדות היא חלק מהחיים. למרות שהצרכים הבסיסיים והאמיתיים של האנושות הם מעטים, גם המעט לא תמיד היה. לפני 70 שנה, תחושת השובע לא הייתה מובנת מאליה. חוסר האמצעים לרכוש אוכל או מחסור במזון היו הנורמה. להאכיל משפחה יום יום זו הייתה משימה קשה. מחלות כמו סכרת, שומנים בדם, לחץ דם גבוה, השמנת יתר, בעיות לב, סרטן, אוטיזם, אלרגיות, מחלות אוטואימוניות, היפראקטיביות וכו' היו נדירות. האנשים אכלו מעט וזזו הרבה. למי הייתה בכלל מכונית? זיהום פטרייתי כמעט ולא היה מוכר.

היום, שבעים שנה מאוחר יותר, סובלים בארצות הברית יותר מ10 אחוז מהאוכלוסייה מזיהום פטרייתי ברגליים, בנרתיק, בעור, על הלשון ובאיברים פנימיים. אז מה השתנה? שני דברים משמעותיים השתנו: המזון והתרופות. בזכות התעשייה המתפתחת נעלם המחסור והשפע הגיע. עם השפע הגיע גם מזון לא הכרחי ואפילו מזיק לבריאות, מזון מיותר לגמרי. האוכל הפשוט והבריא פינה את מקומו למזון מעובד ותעשייתי. טעם וריח טבעיים הוחלפו בחומרי טעם וריח כימיים. גידולים טבעיים הוחלפו בהנדסה גנטית. מעט מזון נהיה הרבה מדיי מזון ועם התזונה הלקויה הגיעו גם מחלות חדשות שכולן משקפות את הטעות הטרגית שנעשתה. הזיהומים הכימיים לא מזיקים רק לסביבה הטבעית (אוויר, אדמה, מים, יערות) אלא גם לנו – לסביבה הטבעית הפנימית שלנו. נוסף לזה הוצפנו בתרופות חדשות, חיסונים, אנטיביוטיקה, הורמונים, סטרואידים, משככי כאבים ועוד. תרופות שמתערבות באיזון הפנימי שלנו בצורה שאת ההשלכות האמיתיות שלה עדיין אף אחד לא באמת יודע ולא יכול לשער. והתוצאה – מערכת חיסון מוחלשת ומבולבלת עד כדי כך שהיא מתחילה לזהות את האויב בתור חבר ולהיפך, כמו במחלות אוטואימוניות שבהן הגוף תוקף את עצמו.
האם זה עדיין מפליא שהזיהום הפטרייתי לפי הסטטיסטיקות החדשות עולה ועולה? האם זה מפליא שהמדענים מתחילים לדבר על תופעה מדאיגה שדורשת חקירה רצינית ומעמיקה?

מערכת החיסון שכל כך פגועה כבר לא מסוגלת לעצור זיהום פטרייתי. גם האנטיביוטיקה הכי טובה לא יכולה לעשות את העבודה עבורנו. אנטיביוטיקה היא לא תחליף למערכת חיסונית בריאה ותקינה.

זיהום פטרייתי הוא התוצאה הישירה של אורח חיים לקוי ולא טבעי לנו, וקריאת המאמר הזה עשויה להיות הצעד הראשון להתעוררות ובחירה בחיים בריאים וחדשים.

אז אם אתם מרגישים שהחיים שלכם יצאו מאיזון ואתם מחפשים איך לחזור לעצמכם, אז השיטה שלי תפורה עליכם.

באהבה, דניאלה – קנדידה טיפול מהיר

צרו קשר בכל שאלה

אולי יעניין אותכם..

קצת עלי

נגן וידאו

בדיקת קנדידה ביתית - פיענוח במעבדה

אתם מבצעים את הבדיקה בנוחיות ביתכם, השליח מגיע לאסוף למעבדה והתשובה אצלכם תוך שבועיים.

Call Now Button
×
דילוג לתוכן